Anyák napi köszöntő beszéd óvodában, iskolában

anyák napi köszöntő beszéd óvodába, iskolába

Az anyák napját nem csak a családok otthon, hanem az óvodákban, iskolákban is megünnepeljük. Ehhez segítünk néhány anyák napi köszöntő beszéd mintával.

Anyák napi köszöntő beszéd óvodába

Kedves Édesanyák, Nagymamák!

Szeretettel köszöntöm Önöket az óvoda nevében ezen a szép napon, az anyák napján.

Tudjuk, hogy az édesanya a legfontosabb személy egy gyermek életében. Ő az, aki gondoskodik róla, neveli, tanítja, és feltétel nélkül szereti.

Ezen a napon szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket mindazért, amit értünk tettek. Köszönjük a türelmüket, a megértésüket, a bátorításukat. Köszönjük, hogy mindig ott voltak mellettünk, és hogy mindig számíthatunk Önökre.

A mai nap folyamán az óvodások versekkel, dalokkal és műsorral kedveskednek édesanyjuknak és nagymamájuknak.

Kívánok Önöknek nagyon boldog anyák napját!

***

Kedves szülők és gyerekek!

Ma egy különleges napot ünnepelünk az óvodában – az anyák napját! Ez az a nap, amikor minden figyelem és szeretet azokra a különleges nőkre irányul, akik a legkedvesebbek számunkra – az édesanyákra. Nagy örömmel üdvözöllek benneteket ezen az ünnepi alkalmon, amikor közösen emlékezünk meg az édesanyákról és mindazokról a dolgokról, amiket értünk tesznek.

Édesanyáink azok, akik mindig ott vannak mellettünk, a jó és a rossz időkben egyaránt. Ők azok, akik szeretetteljesen gondoskodnak rólunk, megvigasztalnak, amikor szomorúak vagyunk, és örömmel ünneplünk velünk, amikor boldogok vagyunk. Az édesanyák olyanok, mint a napfény az életünkben – mindig ragyognak és melegítik a szívünket.

Ma arra szeretnénk emlékezni, hogy mennyire fontosak az édesanyáink az életünkben. Köszönetet mondunk nekik minden áldozatért, amit értünk tesznek, és minden szeretetért, amit nekünk adnak. Az anyák napja nem csak azért van, hogy ajándékot kapjunk és ünnepeljünk, hanem hogy megmutassuk nekik, mennyire sokat jelentenek nekünk.

Kedves gyerekek! Ma van az a nap, amikor kifejezhetitek hálátokat az édesanyátoknak. Egy szép rajz, egy ölelés, vagy egy kedves szó mind olyan ajándék lehet, amivel megmutathatjátok, mennyire szeretitek és értékelitek az édesanyáitokat.

Kedves Szülők! Köszönöm, hogy részt vesztek ezen a különleges napunkon, és köszönetet mondunk nektek azért, hogy a gyermekeitekkel együtt megünneplitek az anyák napját. Az édesanyák iránti szeretet és tisztelet megmutatása mindig egy fontos üzenet, amit a gyerekeknek továbbítanunk kell.

Legyen ez az anyák napja egy boldog és emlékezetes nap mindannyiunk számára!

Köszönöm figyelmeteket, és boldog anyák napját kívánok mindenkinek!

***

Kedves Édesanyák és Nagymamák!

Ma a világ minden részén arra emlékezünk, hogy mennyire különlegesek és fontosak vagytok számunkra. Az anyák napja nem csupán egy ünnep, hanem egy lehetőség arra, hogy megmutassuk, mennyire hálásak vagyunk azért, hogy az életünk részei vagytok.

Az édesanyák azok, akik mindig ott vannak a legboldogabb és a legnehezebb pillanatainkban egyaránt. Ők azok, akik hűségesen állnak mellettünk, akármi is történjen, és soha nem hagynak el minket. Az édesanyák azok, akik tanítanak minket arra, hogyan szeressük önmagunkat és másokat, és hogyan tegyük a világot egy kicsit jobb hellyé.

Ma, anyák napján, álljunk meg egy pillanatra, hogy köszönetet mondjunk az édesanyáinknak minden törődésükért, szeretetükért és odaadásukért.  Ez az a nap, amikor megmutathatjuk nekik, hogy értékeljük mindazt a munkát és áldozatot, amit értünk tesznek, azért, hogy mi boldogok lehessünk.

Kedves édesanyák, ma a ti napotok van, és az a legkevesebb, amit tehetünk, hogy szeretetteljesen megköszönjük mindazt, amit értünk tettetek. Legyen ez az ünnep egy emlékezetes és boldog nap mindnyájatok számára!

Boldog anyák napját kívánok minden kedves édesanyának és nagymamának!

Anyák napi köszöntő beszéd iskolába

Kedves Tanárok, Diákok és Szülők!

Ma az iskolában egy különleges napot ünnepelünk – az anyák napját! Ez az a nap, amikor hálát adunk az édesanyáinknak minden szeretetért, támogatásért és áldozatért, amit gyermekeikért tesznek. Nagy örömmel üdvözlök mindenkit ezen az ünnepi alkalmon, amikor közösen emlékezünk meg az édesanyákról és mindarról, amit nekünk jelentenek.

Az édesanyák olyanok, mint a stabil szikla az életünkben. Ők azok, akik mindig támogatnak bennünket, bármilyen nehézséggel is szembesülünk. Ők azok, akik soha nem hagynak cserben, és mindig biztosítják számunkra, hogy szeretve és biztonságban érezzük magunkat. Az édesanyák olyanok, akik soha nem kérnek semmit cserébe azért, amit értünk tesznek, és mindig az érdekünkben cselekszenek.

Ma arra emlékezünk, hogy mennyire fontosak az édesanyáink az életünkben. Ők azok, akikre mindig számíthatunk, azok, akik soha nem hagynak cserben, és mindig a legjobbat akarják számunkra. Az anyák napja nem csak egy ünnep, hanem egy alkalom arra, hogy megmutassuk az édesanyáinknak, mennyire hálásak vagyunk nekik mindenért, amit értünk tesznek.

Kedves Diákok! Ma van az a nap, amikor megmutathatjátok az édesanyáitoknak, mennyire sokat jelentenek nektek. Egy kedves szó, egy szeretetteljes gesztus vagy egy kis ajándék mind olyan módok, amivel kifejezhetitek hálátokat és szereteteteket az édesanyáitoknak.

Kedves Szülők! Köszönöm, hogy részt vesztek ezen a különleges napunkon, és köszönetet mondunk nektek azért, hogy a gyermekeitekkel együtt megünneplitek az anyák napját. Az édesanyák iránti tisztelet és szeretet megmutatása mindig egy fontos üzenet, amit továbbítanunk kell a következő generációknak.

Legyen ez egy boldog és emlékezetes nap mindannyiunk számára!

Köszönöm figyelmeteket, és boldog anyák napját kívánok mindenkinek!

***

Kedves Diákok, Édesanyák, Nagymamák!

Szeretettel köszöntöm Önöket ezen a szép napon, anyák napján.

Ez a nap a megbecsülésről, a hálaadásról és a szeretetről szól. Az édesanyákról, akik a gyermekeikért mindent megtesznek, akik gondoskodnak róluk, nevelik, tanítják és feltétel nélkül szeretik őket.

Ezen a napon nemcsak az édesanyáknak, de a nagymamáknak is köszönetet mondunk. Ők azok, akik bölcs tanácsokkal látnak el minket, mesékkel szórakoztatnak és finom süteményekkel kényeztetnek.

A mai nap folyamán a diákok versekkel, dalokkal és műsorral kedveskednek édesanyjuknak és nagymamájuknak.

Szeretnék megosztani Önökkel egy rövid történetet:

Egy kisfiú hazament az iskolából, és az édesanyjához rohant. „Anya, Anya! Ma megtanultam, hogy a Föld forog a Nap körül!” – kiáltotta boldogan. Az édesanya mosolygott, és megsimogatta a kisfiú fejét. „Tudod, fiam, én már régóta tudom ezt” – mondta. A kisfiú elgondolkodott, majd így szólt: „Akkor Anya, te biztosan mindent tudsz!” Az édesanya mosolygott, és azt felelte: „Nem, fiam, nem tudok mindent. De mindig itt vagyok neked, és bármiben segítek, amiben csak tudok.”

Kívánok Önöknek nagyon boldog anyák napját!