Anyák napi köszöntő szöveg

anyák napi köszöntő szövegek

Anyák napi köszöntő szövegek óvodásoknak, gyerekeknek, felnőtteknek, nagymamáknak, dédimamáknak, keresztanyáknak, nevelő anyáknak, halottaknak.

Anyák napi köszöntő szöveg óvodásoknak, gyerekeknek

Drága anyukám, boldog anyák napját kívánok! Te vagy a legjobb anya a világon, és minden nap boldoggá teszel minket. Köszönöm, hogy mindig szeretsz minket és vigyázol ránk.

Kedves anyukám, boldog anyák napját kívánok! Te vagy az angyalunk, aki mindig az égi úton áthalad, hogy megóvjon minket. Köszönöm, hogy segítesz nekünk, és hogy az életünkben vagy.

Drága anyukám, boldog anyák napját kívánok! Köszönöm, hogy mindig vigyázol ránk, és hogy elviszel minket játszani a játszótérre. Te vagy a legjobb barátunk, és a te társaságod mindig a legjobb.

Kedves anyukám, boldog anyák napját kívánok! Köszönöm, hogy olyan szépen fested a körmeinket, és hogy olyan szép hajfonatokat készítesz nekünk. Te vagy a legjobb szépítő, és a Te stílusod a legjobb.

Drága anyukám, boldog anyák napját kívánok! Köszönöm, hogy mindig segítesz nekünk, és hogy megtréfálsz minket, hogy mosolyt csalj az arcunkra. Te vagy a legjobb humorista, és a Te vicceid a legjobbak.

Kedves anyukám, boldog anyák napját kívánok! Köszönöm, hogy mindig megmutatod nekünk, milyen fontos az életben a szeretet, az összetartás és az egymásra figyelés. Te vagy a legjobb tanárnő, és a te leckéid a legfontosabbak.

Anyák napi köszöntő szöveg felnőtteknek

Anya! Ha soha nem is lesz semmim, három dolgot mindig tudok majd adni neked: szeretetet a szívednek, boldogságot a lelkednek és értelmet az életednek. Szeretlek! Boldog anyák napját!

Drága anyukám, boldog anyák napját kívánok Neked! Köszönöm, hogy mindig itt vagy mellettem és szeretetteljesen vezetsz engem az élet nehéz pillanataiban is. Szeretlek és hálás vagyok mindenért, amit értem teszel! Az életem legfontosabb emberének tartalak téged, és hálás vagyok mindenért, amit értem tettél.

Kedves anyukám, boldog anyák napját kívánok Neked! Te vagy az életem legnagyobb ajándéka, és nem tudom, mit csinálnék nélküled. Köszönöm, hogy mindig éreztem a szeretetedet és a gondoskodásodat, bármilyen nehéz időszakon is mentem keresztül.

Drága anyukám, boldog anyák napját kívánok neked! Az én életemben te vagy a legszebb, legbájosabb és legfontosabb nő. Mindig megbízhatok benned, és nem tudom, mivel tudnám kifejezni, mennyire hálás vagyok neked.

Kedves anyukám, boldog anyák napját kívánok Neked! Köszönöm, hogy mindig támogattál, miközben azt hittem, hogy nem tudok megbirkózni a kihívásokkal. Az én életemben te vagy az első számú példa, és mindig tudom, hogy milyen magasra kell tennem a lécet.

Drága Anyukám, boldog anyák napját kívánok Neked! Köszönöm, hogy mindig figyelsz rám, amikor beszélek hozzád, és hogy bármikor számíthatok rád, ha segítségre van szükségem. Az én életemben te vagy a legjobb barátom.

Kedves anyukám, boldog anyák napját kívánok Neked! A te erős és bátor személyiséged mindig segített nekem, hogy erősebbé váljak. Köszönöm, hogy sosem adtad fel, és hogy bármilyen nehéz helyzetben is álltunk, mindig kiálltál mellettem.

Drága anyukám, boldog anyák napját kívánok Neked! Te vagy a legjobb tanárom, mert olyan sokat tanítottál nekem, ami nemcsak az életben, hanem az életre is fontos. Köszönöm, hogy mindig segítettél kitalálni a megoldást, amikor tanácstalan voltam.

Kedves anyukám, boldog anyák napját kívánok Neked! Az én életemben Te vagy az egyetlen olyan ember, aki mindenre képes. Az anyai erőd és szereteted mindig inspirált engem, hogy többet akarjak elérni.

Anyák napi köszöntő szöveg nagymamáknak

Kedves nagymamám, boldog anyák napját kívánok! Köszönöm, hogy mindig ott voltál mellettem, amikor szükségem volt rád. Te vagy a legjobb nagymama a világon, és nagyon szeretlek téged.

Drága nagymamám, boldog anyák napját kívánok! Te vagy a legbölcsebb ember, akit ismerek, és mindig tudod, hogyan kell nekem tanácsot adni. Köszönöm, hogy az élet nagy kihívásaiban mindig mellettem állsz.

Kedves Nagyi, boldog anyák napját kívánok! Köszönöm, hogy az ételeid mindig a legfinomabbak, és hogy sosem hagyod, hogy éhesen menjek el tőled. Te vagy a legjobb szakács a világon!

Drága nagymamám, boldog anyák napját kívánok! Te vagy az, aki mindig mosolyt csal az arcomra, amikor együtt vagyunk. Köszönöm, hogy a világ legjobb történeteit meséled nekem, és hogy sok-sok élménnyel gazdagítod az életemet.

Kedves nagymamám, boldog anyák napját kívánok! Köszönöm, hogy mindig kész vagy velem játszani, és hogy minden időmet szeretettel töltöd velem. Te vagy a legjobb játszótárs a világon, és a te társaságod mindig szórakoztató és vidám.

Drága nagymamám, boldog anyák napját kívánok! Köszönöm, hogy olyan sokat tanítasz nekem a természetről, a növényekről és az állatokról. Te vagy a legjobb természetbarát, és a te szereteted az élet minden területén megmutatkozik.

Kedves nagymamám, boldog anyák napját kívánok! Köszönöm, hogy mindig meghallgatsz, és hogy olyan értékes tanácsokat adsz, amelyekre mindig szükségem van. Te vagy a legjobb barátom és tanácsadóm, és nélküled nem tudnám, hogyan kell boldogulni az életben.

Drága nagymamám, boldog anyák napját kívánok! Köszönöm, hogy mindig azt mondod nekem, hogy a legfontosabb az életben a szeretet és az egymásra figyelés. Te vagy a legjobb példa a világon arra, hogyan kell szeretni és törődni egymással.

Anyák napi köszöntő dédimamának

Drága dédim, boldog anyák napját kívánok Neked! Köszönöm, hogy mindig a szereteteddel töltöttél fel, és mindig ott voltál mellettem, amikor szükségem volt rád. Az életünk folyamán rengeteget tanulhattam tőled, és örökké hálás leszek érte.

Kedves dédim, boldog anyák napját kívánok Neked! Te vagy az a csodálatos nő, aki generációk sorát tanította meg a szeretet fontosságára. Köszönöm, hogy mindig meghallgatsz és támogatsz, és mindig készen állsz arra, hogy segíts nekünk, akármi is történik.

Drága dédimamám, boldog anyák napját kívánok Neked! Köszönöm, hogy mindig a családodat és az unokáidat tartod szem előtt, és hogy olyan értékeket tanítasz, amelyekkel örökre gazdagabbak leszünk. Az életben sokszor nehéz helyzetbe kerülünk, de Te mindig megtalálod a módját, hogy valami jóra váltsd át. Köszönöm Neked az életedet és a szeretetedet!

Anyák napi köszöntő szöveg keresztanyáknak

Drága Keresztanyám, boldog anyák napját kívánok neked! Köszönöm, hogy mindig mellettem állsz, és hogy az élet legnehezebb pillanataiban is ott vagy nekem. te vagy az én második anyukám, és a te szereteted nélkül nem tudnám, hogy merre tartok az életben.

Kedves Keresztanyám, boldog anyák napját kívánok neked! Köszönöm, hogy mindig meghallgatsz, és hogy olyan tanácsokat adsz, amelyekre mindig szükségem van. Te vagy az, akire mindig számíthatok, és aki mindig megerősít abban, hogy az élet tele van lehetőségekkel.

Drága Keresztanyám, boldog anyák napját kívánok neked! Köszönöm, hogy mindig az én oldalamon állsz, és hogy sosem hagysz magamra. Te vagy a legjobb barátom és a legjobb keresztanyám, és mindig örömmel gondolok rád, nagyon szeretlek!

Anyák napi köszöntő szöveg nevelő anyáknak

Köszönöm, hogy mindig mellettem állsz, és a figyelmeddel, szereteteddel segítesz abban, hogy nőjek, fejlődjek és boldog életet éljek. Boldog anyák napját!

Köszönöm, hogy minden nap törődsz velem, és segítesz abban, hogy a legjobb verziómat hozzam ki magamból. Nélküled nem lennék az aki vagyok, és hálás vagyok mindenért, amit értem teszel. Boldog anyák napját!

Köszönöm, hogy mindig mosolyogsz rám, és bátorítasz abban, hogy az álmaimat kövessem. Az életben sokszor van szükségünk egy kis irányításra, és Te mindig megtalálod a helyes utat. Köszönöm, hogy veled nőhettem fel! Boldog anyák napját!

Anyák napi köszöntő feleségnek

Köszönöm, hogy olyan csodálatos anyja vagy a gyerekeinknek, és hogy mindig mellettük állsz. Az életem azóta lett igazán boldog, hogy te vagy az életem része. Boldog anyák napját!

Köszönöm, hogy olyan csodálatos családot teremtettünk együtt, és hogy nap mint nap megmutatod, mennyire szereted a gyerekeinket. Nagyon büszke vagyok rád, hogy ennyire jó anya vagy! Boldog anyák napját!

Köszönöm, hogy ilyen csodálatos édesanya vagy, és hogy mindig ott vagy nekem. Az életednek köszönhetően azt a gyönyörű családot kaptam, amelyre mindig is vágytam. Hálás vagyok neked mindenért! Boldog anyák napját!

Anyák napi köszöntő szövegek halottaknak

Drága Édesanyám, bár nem vagy velem többé, a szívemben örökké élsz. Az anyák napja arra emlékeztet, hogy milyen szerencsés voltam, hogy ilyen csodálatos édesanyám volt. Köszönöm, hogy mindig szerettél és támogattál, és hogy az életed minden pillanatában a családodért éltél.

Kedves Anyukám, bárcsak ma a karjaimban tarthatnálak, és elmondhatnám neked, mennyire szeretlek és hiányzol nekem. Az anyák napja arra emlékeztet, milyen értékes ajándék voltál az életemben, és mennyire hálás vagyok érte. Szeretlek és örökké hiányozni fogsz.

Drága Anyósom, bár már nincs velünk, tudom, hogy az életünkben mindig ott leszel. Az anyák napja arra emlékeztet, mennyire fontos vagy a családunk számára, és mennyire szeretetteljes anya voltál. Köszönöm, hogy olyan csodálatos családot teremtettél, amelynek most én is része lehetek. Az emléked örökké velünk marad.